Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku roznych preparatow bialek mleka oraz roznych warunkow homogenizacji na stabilnosc rekombinowanych emulsji typu o-w [smietanka]

Tytuł:
Wplyw dodatku roznych preparatow bialek mleka oraz roznych warunkow homogenizacji na stabilnosc rekombinowanych emulsji typu o-w [smietanka]
Autorzy:
Juskiewicz M
Kisza J.
Kubiak A.
Tematy:
preparaty bialkowe
mleko
bialka mleka
homogenizacja
emulgatory
emulsje
emulsje rekombinowane
stabilnosc emulsji
protein preparation
milk
milk protein
homogenization
emulsifier
emulsion
emulsion stability
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies