Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza wymagan dotyczacych doskonalenia systemu zarzadzania jakoscia wedlug PN-EN 9001:2001 w przemysle spozywczym

Tytuł:
Analiza wymagan dotyczacych doskonalenia systemu zarzadzania jakoscia wedlug PN-EN 9001:2001 w przemysle spozywczym
Analysis of the improvement requirement of quality management system according to PN-EN ISO 9001:2001 in food industry
Autorzy:
Szkiel A.
Tematy:
zarzadzanie
ochrona srodowiska
zarzadzanie jakoscia
polityka jakosciowa
rozwoj zrownowazony
norma PN-EN 9001:2001
wymagania jakosciowe
jakosc
systemy zarzadzania
doskonalenie jakosci
przemysl spozywczy
audyt wewnetrzny
ekosystemy
ekologia przemyslowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies