Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of vegetable oils on the composition of fatty acids in the rat livers and 7,12-dimethylbenz[a]anthracene [DMBA] - induced tumours

Tytuł:
Effect of vegetable oils on the composition of fatty acids in the rat livers and 7,12-dimethylbenz[a]anthracene [DMBA] - induced tumours
Autorzy:
Tokarz A.
Jelinska M.
Oledzka R.
Czorniuk-Sliwa A.
Tematy:
phosphatidylethanolamine
vegetable oil
7,12-dimethylbenz[a]anthracene
liver
fatty acid
tumour
rat
phospholipid
composition
phosphatidylcholine
prostaglandin E2
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies