Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartosci soli, azotynu i azotanu oraz fosforanow w wybranych krajowych produktach miesnych w latach 1994-1999

Tytuł:
Zmiany zawartosci soli, azotynu i azotanu oraz fosforanow w wybranych krajowych produktach miesnych w latach 1994-1999
Autorzy:
Klossowska B.M.
Tematy:
wedzonki
przetwory miesne
azotany
fosforany
zawartosc azotynow
zawartosc azotanow
dodatki do zywnosci
zawartosc fosforanow
kielbasy
sol kuchenna
zawartosc soli
azotyny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies