Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartosc kwasu foliowego i folinowego w sokach, nektarach i napojach owocowych naturalnych i fortyfikowanych kwasem foliowym

Tytuł:
Zawartosc kwasu foliowego i folinowego w sokach, nektarach i napojach owocowych naturalnych i fortyfikowanych kwasem foliowym
The content of folic and folinic acid in natural and folic acid fortified fruit juices, fruit nectars and fruit drinks
Autorzy:
Biezanowska-Kopec R.
Pisulewski P.M.
Surma-Zadora M.
Tematy:
soki owocowe
nektary owocowe
napoje owocowe
kwas foliowy
kwas folinowy
zawartosc kwasu foliowego
zywienie czlowieka
wzbogacanie zywnosci
sok pomaranczowy
oznaczanie
chromatografia
analiza zywnosci
fruit juice
fruit nectar
fruit beverage
folic acid
folinic acid
folinic acid content
human nutrition
food enrichment
orange fruit
determination
chromatography
food analysis
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies