Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw klasy miesnosci oznaczonej roznymi aparatami na udzial najcenniejszych wyrebow tuszy wieprzowej

Tytuł:
Wplyw klasy miesnosci oznaczonej roznymi aparatami na udzial najcenniejszych wyrebow tuszy wieprzowej
Autorzy:
Rogalski J.
Wajda S.
Tematy:
korelacja
klasyfikacja aparaturowa
udzial procentowy
aparat CGI
ocena
karkowka
aparat Ultra-Fom
klasy miesnosci
miesnosc
trzoda chlewna
rozbior tuszy
szynki
schab
lopatka
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies