Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of oat grain in extrusion - cooking

Tytuł:
Application of oat grain in extrusion - cooking
Zastosowanie owsa w technologii ekstrudowania
Autorzy:
Fornal L
Majewska K.
Kondrusik R.
Wojcik E.
Tematy:
ekstruzja
ekstrudaty zbozowe
skrobia ziemniaczana
ziarno
owies
bialka mleka
jakosc
extrusion
cereal extrudate
potato starch
grain
oat
milk protein
quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies