Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania temperatury skurczu skory bydlecej modyfikowanej chemicznie i garbowanej niewielka iloscia chromu

Tytuł:
Badania temperatury skurczu skory bydlecej modyfikowanej chemicznie i garbowanej niewielka iloscia chromu
Autorzy:
Chang J.
Heidemann E.
Tematy:
skory
garbowanie chromowe
chrom
obrobka termiczna
garbniki
konferencje
skory bydlece
procesy technologiczne
przemysl skorzany
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies