Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The attempt of video image analysis use for estimation of meat quality of beef breeds bulls

Tytuł:
The attempt of video image analysis use for estimation of meat quality of beef breeds bulls
Autorzy:
Dasiewicz K.
Slowinski M.
Sakowski T.
Oprzadek J.
Wisnioch A.
Dymnicki E.
Sloniewski K.
Tematy:
video image analysis
beef meat
quality
bull breed
beef
meat quality
estimation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The study based on use of VIA for estimation of beef quality from four beef breeds: Limousine, Charolaise, Angus, Hereford and cross-breed Black-and–White x Piemontese were performed. The average values of colour components R and G estimated with a VIA method differed statistically between the investigated breeds. The marbling of the MLD cross-section was for each beef breed significantly diversified. Many significant correlation between physical and chemical properties of meat were obtained, especially between colour components R, G, B, and marbling percentage. In our opinion VIA could be used as a fast and objective method for estimation of chemical composition, texture and technological quality of meat.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies