Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of sensitivity of various screening assays and liquid chromatography technique for penicillin residue detection in milk

Tytuł:
Comparison of sensitivity of various screening assays and liquid chromatography technique for penicillin residue detection in milk
Autorzy:
Popelka P.
Nagy J.
Marcincak S.
Rozanska H.
Sokol J.
Tematy:
residue
detection method
liquid chromatography technique
detection
milk
penicillin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies