Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of the phase behaviour and dynamics of starch on its functionality

Tytuł:
The effect of the phase behaviour and dynamics of starch on its functionality
Wplyw zachowania fazowego i dynamicznego skrobi na jej funkcjonalnosc
Autorzy:
Noel T R
Parker R.
Ring S.G.
Tematy:
wlasciwosci funkcjonalne
konferencje
dekstryny
skrobia
Krakow konferencja
wlasciwosci dynamiczne
functional property
conference
dextrin
starch
Krakow conference
dynamic property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies