Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw roznorodnych czynnikow dietetycznych na zawartosc kwasu zwaczowego [cis-9, trans-11 CLA] i profil kwasow tluszczowych w surowicy szczurow. Cz.I

Tytuł:
Wplyw roznorodnych czynnikow dietetycznych na zawartosc kwasu zwaczowego [cis-9, trans-11 CLA] i profil kwasow tluszczowych w surowicy szczurow. Cz.I
Effects of varied dietary factors on rumenic acid [cis-9, trans-11 CLA] and fatty acids profile in rats serum
Autorzy:
Bialek A.
Tokarz A.
Wisniowska A.
Tematy:
zywienie czlowieka
czynniki dietetyczne
szczury
zwierzeta laboratoryjne
surowica krwi
kwasy tluszczowe
dieny kwasu linolowego
sprzezony kwas linolowy
kwas zwaczowy zob.sprzezony kwas linolowy
kwas rumenowy zob.sprzezony kwas linolowy
human nutrition
dietary factor
rat
laboratory animal
blood serum
fatty acid
linoleic acid diene
conjugated linoleic acid
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies