Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of pre-freezing treatment methods on the quality retention of thawed areca fruit

Tytuł:
Effect of pre-freezing treatment methods on the quality retention of thawed areca fruit
Autorzy:
Zhang M.
Duan Z.
Zhang J.
Peng J.
Tematy:
freezing
pre-freezing treatment method
liquid nitrogen
colour change
quality retention
mature fruit
texture
blanching
thawed fruit
protection colour
areca fruit
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies