Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wielkosci wymiany sciegnistego miesa wolowego uwodnionym preparatem koncentratu bialka sojowego na charakterystyke fizykochemiczna modelowej konserwy miesnej

Tytuł:
Wplyw wielkosci wymiany sciegnistego miesa wolowego uwodnionym preparatem koncentratu bialka sojowego na charakterystyke fizykochemiczna modelowej konserwy miesnej
Autorzy:
Makala H.
Olkiewicz M.
Tematy:
konsystencja
przetwory miesne
mieso wolowe
preparaty sojowe
koncentraty spozywcze
wlasciwosci fizykochemiczne
konserwy miesne
bialko sojowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies