Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw podazy w diecie ogrzewanych i nieogrzewanych olejow roslinnych na zawartosc kwasu zwaczowego [cis-9, trans-11 CLA] i profil kwasow tluszczowych w surowicy szczurow. Cz.II

Tytuł:
Wplyw podazy w diecie ogrzewanych i nieogrzewanych olejow roslinnych na zawartosc kwasu zwaczowego [cis-9, trans-11 CLA] i profil kwasow tluszczowych w surowicy szczurow. Cz.II
Effects of heated and non-heated vegetable oils dietary supply on rumenic acid [cis-9, trans-11 CLA] and fatty acids profile in rats serum. Part II
Autorzy:
Bialek A.
Tokarz A.
Wagner P.
Tematy:
zywienie czlowieka
dieta
oleje roslinne
sprzezony kwas linolowy
kwasy tluszczowe
peroksydacja lipidow
profil lipidowy
zwierzeta laboratoryjne
szczury
dieny kwasu linolowego
human nutrition
diet
plant oil
conjugated linoleic acid
fatty acid
lipid peroxidation
lipid profile
laboratory animal
rat
linoleic acid diene
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies