Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku wolnego kwasu linolowego na zawartosc CLA oraz rozwoj bakterii mlekowych w ukladach serow modelowych z Lactobacillus acidophilus

Tytuł:
Wplyw dodatku wolnego kwasu linolowego na zawartosc CLA oraz rozwoj bakterii mlekowych w ukladach serow modelowych z Lactobacillus acidophilus
The influence of free linoleic acid addition on CLA content and growth of lactic acid bacteria in models of ripening cheeses with Lactobacillus acidophilus
Autorzy:
Bzducha-Wrobel A
Obiedzinski M.
Tematy:
badania modelowe
dodatki do zywnosci
sery dojrzewajace
rozwoj bakterii
kwas linolowy
zawartosc sprzezonego kwasu linolowego
sprzezony kwas linolowy
Lactobacillus acidophilus
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies