Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of homogenization process of condensed milk with vegetable oil

Tytuł:
Optimization of homogenization process of condensed milk with vegetable oil
Optymalizacja procesu homogenizacji koncentratu mleka zageszczonego z tluszczem roslinnym
Autorzy:
Kulasek M.
Chojnowski W.
Zulewska J.
Kubiak A.
Tematy:
whole milk powder
filled milk
milk
recombined milk
milk fat
process optimization
homogenization process
condensed milk
vegetable oil
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies