Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rozroznianie izomerow kwasu C22:1 metoda chromatografii gazowej w olejach i tluszczach jadalnych na przykladzie tranu

Tytuł:
Rozroznianie izomerow kwasu C22:1 metoda chromatografii gazowej w olejach i tluszczach jadalnych na przykladzie tranu
Autorzy:
Jerzewska M.
Tematy:
kwas cetoleinowy
chromatografia gazowa
tran
tluszcze jadalne
izomery cis
oleje jadalne
kwas erukowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies