Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pozostalosci substancji aktywnych srodkow ochrony roslin w artykulach spozywczych pochodzenia roslinnego w 2005 roku

Tytuł:
Pozostalosci substancji aktywnych srodkow ochrony roslin w artykulach spozywczych pochodzenia roslinnego w 2005 roku
Residues of active substances of plant protection products in food products of plant origin in 2005
Autorzy:
Sadlo S.
Rogozinska K.
Szpyrka E.
Rupar J.
Tematy:
produkty spozywcze
zywnosc pochodzenia roslinnego
pozostalosci pestycydow
substancje biologicznie czynne
oznaczanie
kontrola zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
food product
plant food
pesticide residue
biologically active substance
determination
food control
food safety
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies