Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Plec, sezon i lata uboju zywca wieprzowego w ksztaltowaniu wartosci odczynow miesa [pH1, pH24, pH1-24]

Tytuł:
Plec, sezon i lata uboju zywca wieprzowego w ksztaltowaniu wartosci odczynow miesa [pH1, pH24, pH1-24]
Autorzy:
Domanski J.
Lyczynski A.
Stanislawski D.
Tematy:
pH24
loszki
pH1
swinia zlotnicka biala
terminy uboju
ocena poubojowa
mieso wieprzowe
jakosc
trzoda chlewna
wieprzki
pH1-24
hodowla zwierzat
odczyn miesa
rok uboju
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies