Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Degradation of the sarcoplasmic and myofibrillar proteins of lamb meat treated with organic acids

Tytuł:
Degradation of the sarcoplasmic and myofibrillar proteins of lamb meat treated with organic acids
Autorzy:
Morais H.
Ramos A.
Gomes L.
Ramos C.
Tematy:
sarcoplasmic protein
myofibrillar protein
degradation
lamb meat
carcass
nutritional value
organic acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies