Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers-aggregates

Tytuł:
Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers-aggregates
Charakterystyka cech reologicznych analogow serow topionych do smarowania z dodatkiem polimerow-agregatow bialek serwatkowych
Autorzy:
Glibowski P.
Mleko S.
Gustaw W.
Tematy:
rheological property
processed cheese analogue
addition
whey protein
polymer
aggregate
cheese spread
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies