Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparative analysis of selected methods of classification of porker meat on the basis of frequency of PHI-PO2-PGD haplotypes

Tytuł:
Comparative analysis of selected methods of classification of porker meat on the basis of frequency of PHI-PO2-PGD haplotypes
Analiza porownawcza wybranych metod klasyfikacji jakosci miesa tucznikow na podstawie czestosci wystepowania haplotypow PHI-PO2-PGD
Autorzy:
Kocwin-Podsiadla M.
Kuryl J.
Tematy:
trzoda chlewna
czestotliwosc wystepowania
analiza porownawcza
mieso wieprzowe
haplotyp Phi-Po2-Pgd
miesien najdluzszy grzbietu
genetyka zwierzat
jakosc
haplotypy
metody oceny
tuczniki
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies