Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wkladki i materialy wyscielajace stosowane przy pakowaniu owocow i warzyw

Tytuł:
Wkladki i materialy wyscielajace stosowane przy pakowaniu owocow i warzyw
Autorzy:
Caderek T
Tematy:
papier
materialy wyscielajace
tace z zaglebieniami
folia polietylenowa
pakowanie
opakowania
welna drzewna
owoce
warzywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W celu właściwego zabezpieczenia produktu, w opakowaniach owoców i warzyw stosuje się różnego rodzaju elementy wyposażenia wewnętrznego, tj. wkładki w formie: kratek, tacek, foremek, przekładek itp. oraz materiały wyściełające. Elementy wyposażenia opakowań wykonane są najczęściej z materiałów papierniczych i z tworzyw sztucznych. Dobiera się je w zależności od rodzaju i właściwości pakowanych owoców i warzyw.

Various elements of interior packing such as inserts in the form of cell partitions, trays, moulds, dividers and cushions are used in packages of fruits and vegetables in order to protect them against damage. The elements of interior packing are made mainly of paper and plastics. They are selected according to the type and kind of packed products.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies