Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw formy azotu i dokarmiania dolistnego na zawartosc karotenoidow, cukrow rozpuszczalnych i zwiazkow fenolowych w marchwi

Tytuł:
Wplyw formy azotu i dokarmiania dolistnego na zawartosc karotenoidow, cukrow rozpuszczalnych i zwiazkow fenolowych w marchwi
The effect of nitrogen and foliar nutrition on the content of carotenoids, soluble sugars and phenolic compounds in carrot
Autorzy:
Smolen S.
Sady W.
Tematy:
sklad chemiczny
zwiazki fenolowe
azot
korzenie
marchew
azot amonowy
nawozenie azotem
nawozenie dolistne
warzywa korzeniowe
karotenoidy
cukry rozpuszczalne
azot azotanowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies