Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Intensywnosc mikrobiologicznych procesow zachodzacych w ryzosferze pszenicy ozimej i jarej uprawianej po miedzyplonach scierniskowych

Tytuł:
Intensywnosc mikrobiologicznych procesow zachodzacych w ryzosferze pszenicy ozimej i jarej uprawianej po miedzyplonach scierniskowych
Autorzy:
Bis H.
Marcinowska K.
Zajac T.
Tematy:
miedzyplony scierniskowe
pszenica jara
intensywnosc
mikroorganizmy glebowe
sklad gatunkowy
ryzosfera
mikrobiologia gleb
nawozy zielone
liczebnosc
grzyby
procesy mikrobiologiczne
uprawa roslin
pszenica ozima
bakterie
promieniowce
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies