Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyniki badan wartosci rzeznej i jakosci miesa tusz tucznikow

Tytuł:
Wyniki badan wartosci rzeznej i jakosci miesa tusz tucznikow
Autorzy:
Strzelecki J.
Lisiak D.
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Tematy:
wartosc rzezna
ocena jakosci
ocena poubojowa
mieso wieprzowe
tusze wieprzowe
jakosc
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies