Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dobroczynny wplyw paleczek kwasu mlekowego i Bifidobacterium sp. na zdrowie czlowieka

Napoje mleczne, fermentowane z udziałem pałeczek kwasu mlekowego i Bifidobacterium sp. posiadają właściwości antybakteryjne, antycho- lesterolowe i antyrakowe. Zastosowane w codziennej diecie działają korzystnie na stan zdrowia ludzi, hamując rozwój bakterii szkodliwych i utrzymując prawidłowe proporcje mikroflory w przewodzie pokarmowym.

Fermented milk produced with Lactobacillus sp. and Bifidobacterium sp. posses antibacterial, anticholesterol and anticancerogenic properties. Ai a part of daily diet these products affect beneficially the human health, keeping at the proper ratio the microflora of digestive tract and inhibiting the growth of harmful microflora.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies