Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw zwiekszania udzialu maki zytniej w mieszaninie z maka pszenna na cechy reologiczne uzyskanego ciasta

Tytuł:
Wplyw zwiekszania udzialu maki zytniej w mieszaninie z maka pszenna na cechy reologiczne uzyskanego ciasta
Autorzy:
Abramczyk D.
Rothkaehl J.
Tematy:
wlasciwosci reologiczne
przetwory zbozowe
mieszanki maki
przetworstwo zbozowe
maka pszenna
maka zytnia
ciasto pszenno-zytnie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies