Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka skladu enencjomerow w wybranych aromatach pochodzenia naturalnego i jej wykorzystanie w kontroli autentycznosci tych aromatow

Tytuł:
Charakterystyka skladu enencjomerow w wybranych aromatach pochodzenia naturalnego i jej wykorzystanie w kontroli autentycznosci tych aromatow
Autorzy:
Zawirska-Wojtasiak R.
Tematy:
analiza statystyczna
zwiazki aromatyczne
dodatki do zywnosci
koper ogrodowy
metody badan
analiza sensoryczna
analiza chromatograficzna
kminek zwyczajny
enencjomery
aromaty naturalne
grzyby jadalne
rozmaryn lekarski
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies