Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fattening performance and meat value of pigs fed calcium salts of linseed oil fatty acids in their diets

Tytuł:
Fattening performance and meat value of pigs fed calcium salts of linseed oil fatty acids in their diets
Autorzy:
Barowicz T.
Pietras M.
Tematy:
diet
pig
fattening pig
man
polyunsaturated fatty acid
animal production
fattening performance
animal product
dietary science
fatty acid
calcium salt
meat value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies