Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of gamma-radiation of wheat grain on the chemical and technological properties of grain and flour

Tytuł:
The effect of gamma-radiation of wheat grain on the chemical and technological properties of grain and flour
Autorzy:
Klockiewicz-Kaminska E.
Warchalewski J.R.
Gralik J.
Tematy:
flour
rheological property
chemical property
grain
flour quality
wheat grain
gamma-radiation
quality
technological property
baking quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies