Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

HACCP rys historyczny, uwarunkowania prawne i zwiazek z weterynaria

Tytuł:
HACCP rys historyczny, uwarunkowania prawne i zwiazek z weterynaria
Autorzy:
Ubysz D.
Szczawinski J.
Tematy:
system HACCP
uwarunkowania prawne
nadzor weterynaryjny
higiena zywnosci
prace wdrozeniowe
produkcja zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies