Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw obrobki termicznej na wlasciwosci antyoksydacyjne sokow z wybranych odmian pomidora

Tytuł:
Wplyw obrobki termicznej na wlasciwosci antyoksydacyjne sokow z wybranych odmian pomidora
The effect of thermal treatment on antioxidant properties of juice from selected varieties of tomato
Autorzy:
Kurzeja E.
Stec M.
Pawlowska-Goral K.
Dudek M.
Wardas M.
Tematy:
zywienie czlowieka
sok pomidorowy
obrobka termiczna
wartosc odzywcza
potencjal przeciwutleniajacy
przeciwutleniacze
human nutrition
tomato juice
thermal treatment
nutritional value
antioxidative potential
antioxidant
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies