Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany poziomu kwasow tluszczowych i cholesterolu w mleku polskich owiec dlugowelnistych w okresie mlecznego uzytkowania

Tytuł:
Zmiany poziomu kwasow tluszczowych i cholesterolu w mleku polskich owiec dlugowelnistych w okresie mlecznego uzytkowania
Autorzy:
Ciuryk S.
Molik E.
Pustkowiak H.
Tematy:
dynamika zmian
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
uzytkowanie mleczne
mleko owcze
surowce zwierzece
owca polska dlugowelnista
owce
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies