Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wplywajace na poziom pozostalosci srodkow ochrony roslin w owocach i warzywach

Tytuł:
Czynniki wplywajace na poziom pozostalosci srodkow ochrony roslin w owocach i warzywach
The factors influencing pesticide residue levels in fruit and vegetables
Autorzy:
Sadlo S.
Tematy:
srodki ochrony roslin
oddzialywanie na rosliny
owoce
warzywa
pozostalosci srodkow ochrony roslin
czynniki agrotechniczne
dawki substancji biologicznie czynnych
powtarzanie zabiegow chemicznych
dlugosc okresu miedzy zabiegiem a zbiorem
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies