Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena bezpieczenstwa na podstawie wynikow badan monitoringowych zawartosci ochratoksyny A w slodzie i piwie

Tytuł:
Ocena bezpieczenstwa na podstawie wynikow badan monitoringowych zawartosci ochratoksyny A w slodzie i piwie
Safety evaluation of ochratoxin a contents in malt and beer on basic of monitoring program
Autorzy:
Rybinska K.
Postupolski J.
Ledzion E.
Kurpinska-Jaworska J.
Szczesna M.
Karlowski K.
Tematy:
bezpieczenstwo zywnosci
slod
ochratoksyna A
mikotoksyny
zanieczyszczenia zywnosci
oznaczanie
badania monitoringowe
piwo
food safety
malt
ochratoxin A
mycotoxin
food contaminant
determination
monitoring
beer
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies