Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of processing on the composition of sea buckthorn juice

Tytuł:
The effect of processing on the composition of sea buckthorn juice
Wplyw technologii przetwarzania na sklad soku z rokitnika
Autorzy:
Seglina D.
Karklina D.
Ruisa S.
Krasnova I.
Tematy:
vitamin C
processing
sea buckthorn
juice
soluble solid
carotenoid
technology
total acid
composition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies