Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wplywem warunkow fermentacji alkoholowej na zawartosc diacetylu i jakosc napojow z serwatki

Tytuł:
Badania nad wplywem warunkow fermentacji alkoholowej na zawartosc diacetylu i jakosc napojow z serwatki
Autorzy:
Baca E.
Gawel J.
Skarzynska M.
Jaworski S.
Tematy:
napoje serwatkowe
zawartosc diacetylu
mleczarstwo
diacetyl
serwatka
Kluyveromyces fragilis
drozdze
fermentacja alkoholowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies