Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antybiotyki i substancje hamujace w mleku surowym. Ich wykrywanie u producenta w gospodarstwie

Tytuł:
Antybiotyki i substancje hamujace w mleku surowym. Ich wykrywanie u producenta w gospodarstwie
Autorzy:
Cais-Sokolinska D.
Tematy:
antybiotyki
zawartosc substancji hamujacych
substancje hamujace
mleko surowe
mleko
zawartosc antybiotykow
metody
maksymalne limity pozostalosci
wykrywanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies