Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Allergic reaction after ingestion of spoiled tuna. A case report

Tytuł:
Allergic reaction after ingestion of spoiled tuna. A case report
Reakcja alergiczna po spozyciu nieswiezego tunczyka
Autorzy:
Litwinowicz M.
Klimaszyk D.
Wierusz-Wysocka B.
Tematy:
allergy-like food poisoning
tuna fish
spoiled tuna
allergic reaction
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies