Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wybranych czynnikow na wartosc rzezna cielat, wlasciwosci fizykochemiczne miesa i jego wartosc odzywcza

Tytuł:
Wplyw wybranych czynnikow na wartosc rzezna cielat, wlasciwosci fizykochemiczne miesa i jego wartosc odzywcza
Effect of chosen factors on calf slaughter value, physicochemical parameters of meat and its nutritional quality
Autorzy:
Florek M.
Tematy:
masa ubojowa
mieso cielece
masa ciala
wartosc rzezna
rasy zwierzat
plec
wlasciwosci fizykochemiczne
wiek zwierzat
jakosc
cieleta
wartosc odzywcza
czynniki przyzyciowe
sezon uboju
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies