Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of standard and choice feeding on the fattening results, slaughter value and weight of internal organs in pigs given diets containing rapeseed meal

Tytuł:
Effect of standard and choice feeding on the fattening results, slaughter value and weight of internal organs in pigs given diets containing rapeseed meal
Autorzy:
Falkowski J.
Kozera W.
Bialkowski J.
Bugnacka D.
Jalynski M.
Tematy:
pig
carcass quality
fattening pig
fattening
internal organ
animal breeding
fattening result
free-choice method
weight
feeding
fatty acid
rapeseed meal
slaughter value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The experimental fattening pigs (30-105 kg) were fed ad libitum diets containing rapeseed meal, according to “The Nutrient Requirements of Pigs” or the free-choice method (free access to two isoenergy diets with different protein concentrations). The experiment was performed on 24 crossbred pigs (♂ Duroc x ♀ Polish Landrace), divided into three feeding groups: group I – fed a cereal-soybean diet (1) containing 15.6% of total protein, group II – fed a cereal-rapeseed diet (2) containing 15.6% of total protein, group III – fed according to the free-choice system, with constant access to diet (3) and diet (4), containing 12.6 and 18.6% of total protein respectively. The experiment was conducted in an experimental pig house. The pigs were kept in litter boxes, two animals in each. The production results obtained were similar in all experimental groups.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies