Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Purification and characterization of cystatin from duck egg white

Tytuł:
Purification and characterization of cystatin from duck egg white
Autorzy:
Warwas M.
Gburek J.
Osada J.
Golab K.
Tematy:
protein
duck egg
chicken
cystatin
egg
peptidase inhibitor
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
It is the second peptidase inhibitor, after ovostatin, which showing the same antipapain activity in egg white in different avian species implies differences in amino -acid sequences. Cystatin from duck egg white was purified by carboxymethylpapain affinity chromatography and size-exclusion HPLC. The purified inhibitor which showed partial identity in the immunodiffusion test with chicken egg white cystatin, had an apparent molecular mass of 9.3 kDa as determined by SDS/PAGE. IEF analysis revealed five molecular forms of pi in the range 7.8-S.4. The obtained cystatin was neither glycosylated nor phosphorylated as it is in the case of chicken cystatin. The determined Ki (0.005 ± 0.001 nM) was similar to that reported for human and chicken cystatin C.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies