Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartosc rzezna i jakosc miesa buhajkow pochodzacych od krow rasy czarno-bialej i buhajow ras Limousine oraz Salers

Tytuł:
Wartosc rzezna i jakosc miesa buhajkow pochodzacych od krow rasy czarno-bialej i buhajow ras Limousine oraz Salers
Autorzy:
Wajda S.
Hutnikiewicz I.
Tematy:
mieso wolowe
bydlo czarno-biale
wartosc rzezna
bydlo Salers
ocena poubojowa
wlasciwosci fizykochemiczne
bydlo Limousine
jakosc
buhajki
ocena organoleptyczna
mieso
wydajnosc rzezna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies