Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zaleznosci miedzy mikrostruktura tkanki miesniowej a cechami uzytkowosci tucznej, rzeznej oraz jakosci miesa swin

Tytuł:
Zaleznosci miedzy mikrostruktura tkanki miesniowej a cechami uzytkowosci tucznej, rzeznej oraz jakosci miesa swin
Relationships between microstructure of the muscle tissue and fattening, slaughter and meat quality traits of pigs
Autorzy:
Bogucka J.
Tematy:
cechy uzytkowosci rzeznej
trzoda chlewna
miesnie
mieso wieprzowe
mikrostruktura
jakosc
cechy uzytkowosci tucznej
fattening value
microstructure
muscle
pig
pig meat
quality
slaughter value
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies