Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw atoniku na zawartosc witaminy C i zwiazkow polifenolowych w wybranych gatunkach warzyw

Tytuł:
Wplyw atoniku na zawartosc witaminy C i zwiazkow polifenolowych w wybranych gatunkach warzyw
Autorzy:
Czeczko R.
Mikos-Bielak M.
Tematy:
por
warzywnictwo
zawartosc witaminy C
witamina C
seler
Atonik
ziemniak
zwiazki polifenolowe
zawartosc polifenoli
warzywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies