Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characteristics of soluble and insoluble fractions of gels prepared from starches of various botanical origin segregated according to granule size

Tytuł:
Characteristics of soluble and insoluble fractions of gels prepared from starches of various botanical origin segregated according to granule size
Autorzy:
Nowotna A.
Gambus H.
Praznik W.
Puzia R.
Ziobro R.
Tematy:
corn
insoluble fraction
small granule
starch paste fraction
gel
starch
wheat
soluble fraction
molecular mass
gel chromatography
large granule
potato
granule size
oat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
In the study on pastes: native potato, wheat and corn and those segregated according to granule size as well as pastes of native oat special consideration was given to soluble and insoluble fractions of 2.5% pastes obtained at 90oC. Those fractions were analysed using gel chromatography. Ratio of amylose to amylopectin in supernatant and in sediment were calculated and differences were demonstrated in molecular mass depending on starch origin.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies