Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tolerancja salaty [Lactuca sativa L.] na zasolenie. Czesc I. Zroznicowanie skladu chemicznego pozywek srodowiska korzeniowego

Tytuł:
Tolerancja salaty [Lactuca sativa L.] na zasolenie. Czesc I. Zroznicowanie skladu chemicznego pozywek srodowiska korzeniowego
Lettuce [Lactuca sativa L.] tolerance to salinity. Part I. Differentiation of chemical composition of nutrient solution in root zone
Autorzy:
Kleiber T
Markiewicz B.
Tematy:
warzywa lisciowe
salata
Lactuca sativa
pozywki
zasolenie
podloza uprawowe
welna mineralna
ryzosfera
sklad chemiczny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies