Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A kinetic model of post mortem pH changes in the breast muscles of broiler chicken

Tytuł:
A kinetic model of post mortem pH changes in the breast muscles of broiler chicken
Kinetyczny model posmiertnych zmian odczynu [pH] zachodzacych w piersiowych miesniach kurczat brojlerow
Autorzy:
Gardzielewska J.
Tematy:
miesnie piersiowe
kurczeta brojlery
pH
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies